Aroganță supremă în Parlament! – Comportamente de sclavie la nivel înalt! (VIDEO)

0

Un moment intens comentat în spațiul virtual îl are în centru pe Dan Barna. Vicepremierului i-au căzut ochelarii în plenul Camerei Deputaților, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, ci a așteptat să o facă altcineva.

O colaboratoare a chemat un angajat al Camerei pentru a-i recupera ochelarii căzuți chiar dincolo de masa la care stătea președintele USR. Fără să se miște din loc, Barna i-a arătat cu degetul bărbatului unde i-au căzut ochelarii. 

Episodul s-a întâmplat luni, în timp ce Barna urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu. 

Întrebat despre situație, Dan Barna a spus că a fost „o întâmplare absolut banală”. 

Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților, n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat vicepremierul. 

El a mai precizat că ochelarii nu sunt permanenți, motiv pentru care nu îi purta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy