Atenție! Dacă îl vedeți, anunțați imediat Poliția – individ deosebit de periculos

0
sursa foto: euromostwanted.eu

Este vorba despre Ciucheș Miluț-Liviu, un român originar din Roman, județul Neamț care se află în topul listei celor mai căutați infractori din Europa.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate cca. 85 kg, corpolență atletică, ochii căprui, fața rotundă, păr șaten, tip drept.

Căutat in vederea arestării preventive 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, omor calificat, tentativă de omor calificat si tâlhărie calificată.

În perioada martie – aprilie 2014, pe teritoriul Irlandei, persoana urmărită împreună cu alți 11 inculpați, au constituit un grup infracțional organizat, în vederea comiterii unor infracțiuni de omor, respectiv au urmărit și supravegheat persoane considerate a face parte din grupări infracționale rivale și au exercitat asupra acestora acte de violență de o intensitate deosebită, în urma cărora una din victime a decedat.

La 10.04.2014, persoana urmărită, cu ajutorul a 10 alți inculpați, a pătruns prin efracție în apartamentul persoanei vătămate, a exercitat acte de violență repetate, de o intensitate deosebită, asupra victimei si i-a sustras mai multe bunuri de valoare. În urma leziunilor traumatice suferite, victima a decedat la 13.04.2014. Tot cu aceeași ocazie, cu ajutorul acelorași inculpati, persoana urmărită a exercitat acte de violență față de alte două victime care se aflau în apartament, folosind răngi, bâte și cuțite.

Sursa: Poliția Română

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy