Au fost depistate 21 de persoane urmărite național sau internațional

0

Polițiștii au organizat, în cursul zilei de ieri, 174 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 870 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 544 de permise de conducere.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii au organizat 174 de acțiuni, la nivel național și au intervenit la 2.262 de evenimente, dintre care 1.842 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 873 de infracţiuni, 110 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 21 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 55 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7.061 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.379.534 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 108 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 544 de permise de conducere și retrase 160 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

sursa: Politia Romana

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More