Autoritățile nu ne dau voie să vă spunem cum evoluează situația coronavirusului în Neamț

0

Foarte multe persoane ne acuză, ne jignesc și ne calomniază pentru că nu oferim date despre evoluția coronavirus în Neamț motiv pentru care ne vedem obligați să dăm explicații.

Suntem în Stare de Urgență și conform regulilor pe care înțelegem să le respectăm, presa nu are voie să ofere decât date oficiale legate de coronavirus, iar date oficiale nu prea avem. Guvernul a interzis Prefecturii și DSP să mai comunice presei numărul de confirmați cu coronavirus la nivel de județe și alte detalii referitoare la evoluția pandemiei la nivelul județului.

Rugăm cititorii să fie înțelegători. Starea de urgență permite celor aflați la guvernare să cenzureze presa și informațiile care ajung la dumneavoastră. Dacă este bine sau nu să nu fiți informați despre evoluția coronavirusului la Neamț, dacă e bine sau nu ca noi să nu vă putem informa din surse neoficiale, dacă e o strategie sau așa încearcă autoritățile să ascundă o situație scăpată de sub control sunt lucruri pe care le vom discuta pe larg după ce va trece Starea de urgență. Acum e Stare de urgență și trebuie cu toții să înțelegem acest aspect sub forma de a face ce ni se cere fără să comentăm.

Ne cerem scuze că nu putem oferi informații concrete, detaliate și în timp util despre evoluția coronavirusului în Neamț, dar respectăm deciziile autorităților. La fel va sfătuim și pe dumneavoastră să faceți. După ce trece Starea de urgență avem cu toții tot timpul și libertatea să comentăm, să criticăm, să acuzăm și să ne exprimăm cât de liber vrem.

Momentan, în baza informațiilor pe care le avem, dar nu le putem face publice nu vă sfătuim, ci vă spunem cât de ferm putem: STAȚI ÎN CASĂ!

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More