Bătută cu bestialitate într-o stație de autobuz – Agresorul i-a atacat și pe oamenii legii

0
Imagine ilustrativă (sursa foto: ilfattoquotidiano.it)

Un român aflat sub influența alcoolului și-a agresat soția într-o stație de autobuz din Italia. Femeia trăia un adevărat coșmar de 5 ani de zile, însă cu greu s-a lăsat convinsă de polițiști să depună plângere împotriva bărbatului.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în intersecția dintre Via Boccea și Via Urbano 1. Agenții secției de poliție Aurelio au fost alertați că un bărbatul lovește cu bestialitate o femeie într-o stație de autobuz.

Copleșită de loviturile soțului său, femeia a rugat un bărbat care se afla în respectiva stație de autobuz să sune la 112.

Când au ajuns la fața locului, cuplul de români nu mai era în stație. Cei doi se urcaseră într-un autobuz, însă au fost găsiți rapid de agenți.

Femeia tremura, iar bărbatul, sub influența băuturilor alcoolice, i-a amenințat și chiar i-a atacat pe oamenii legii.

Femeia a fost transportată la spital cu un traumatism facial și va avea nevoie de minim 15 zile de recuperare, potrivit publicației Il Corriere della Citta.  

Românca le-a spus polițiștilor că trăiește o adevărată teroare de cinci ani de zile. Ea a fost extrem de temătoare de a depune o plângere.

La finalul investigațiilor, românul de 38 de ani a fost arestat pentru ultraj, vătămare și rele tratamente, transmite stiridiaspora.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy