Bebeluș bolnav – părinți umiliți de dispecera de la ambulanță (VIDEO)

0

Din păcate, nu este primul caz în care sistemul ne îngreunează situația, în loc să ne ajute. Doi părinți din județul Cluj au sunat la 112 în speranța că vor putea obține ajutor pentru bebelușul lor de numai un an și jumătate care avea probleme la urinare. Ceea ce a urmat, însă, lasă de dorit.

Dispecera serviciului de ambulanță, vizibil deranjată de solicitarea părinților, încearcă să îi îndrume pe aceștia către medicul de familie, doar că ora târzie nu le putea permite acest lucru.

Primind explicațiile părinților despre situația bebelușului și despre faptul că nu au posibilitatea de a ajunge la medicul de familie la acea oră, dispecera și-a ieșit din fire, spunându-le că problema copilului nu este o urgență, cerându-le acestora să nu o învețe ei ce are de făcut.

Tatăl copilului a declarat la Digi24 că a sunat de trei ori la ambulanță, iar discuția înregistrată a fost prima avută. A doua s-a desfășurat la fel. Abia la al treilea apel, dispecerul a trimis ambulanța, care a ajuns în jumătate de oră.

Bărbatul a spus că erau pregătiți să plece cu trenul la spital în Huedin.

El a adăugat că în trecut a mai chemat ambulanța și pentru celălalt copil, dar că atunci i s-a vorbit frumos, iar ambulanța a ajuns repede.

Din fericire, acum bebelușul se află în afara oricărui pericol.

Sursă video: Digi24.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy