Brașovean grăbit, a provocat un accident la Corund și a fugit, dar polițiștii l-au găsit

0

Poliţiştii harghiteni au identificat operativ un braşovean de 34 de ani, bănuit că a părăsit locul unui accident rutier, pe care l-a provocat pe D.N. 13/A, în apropierea comunei Corund.

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 02.12.2019, în jurul orei 06:40, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată despre producerea unui accident rutier, din care a rezultat rănirea unei persoane.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că victima, un localnic de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, pe un sector de drum în curbe dinspre comuna Corund spre localitatea sa de domiciliu, ar fi fost acroșat lateral de un vehicul care se deplasa din sens opus, după care a fost proiectat în parapetul de pe marginea carosabilului, iar celălalt autovehicul şi-a continuat deplasarea.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15:30, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani, din judeţul Braşov, bănuit de părăsirea locului accidentului, provocat pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum în curbă, în jurul orei 04:30.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More