Ce blestem pe țara asta să aibă în perioadă de criză un habarnist ca ministru de Finanțe!

0

Amatorismul este principala calitate a acestui guvern de incompetenți condus de Orban. După ce săptămâna trecută Orban și madame Violeta Alexandru se prezentau triumfaliști la televizor cu măsura trimiterii bugetarilor în șomaj tehnic, vine Florin Cîțu (ministru de finanțe și cât pe ce să fie prim-ministru) care ne spune că el nu a auzit de așa ceva.

Harababura guvernamentală de care dau dovadă oamenii ăștia este distrugătoare pentru România. Cîțu, ca ministru de finanțe, să iasă și să spună că habar nu are de un proiect despre care toată lumea discută de o săptămână de zile este cel puțin jenant. Dar Cîțu nu cunoaște jena, asta ne-a dovedit.

Sunt 2 concluzii: fie Cîțu este atât de izolat în cadrul Guvernului Meu de către Orban și Iohannis, încât nici nu mai e consultat cu privire la deciziile de impact, fie totul a fost un teatru ieftin al Guvernului Orban pentru a vedea cum reacționează lumea la o asemenea măsură. Nu ar fi prima dată. Ni s-a mai spus azi un lucru de către Guvern, pentru ca a doua zi să fie retractat de alți oameni din Guvern. Doamna Turcan știe mai bine!

Cam câtă încredere pot avea românii într-un Guvern de habarniști? Câtă credibilitate poate avea Cîțu ca ministru de Finanțe în fața românilor și în fața reprezentanților mediului de afaceri, când el habar nu are ce decizii se iau în Guvern?

Nu poți guverna țara cu niște habarniști și picați ca din cer!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More