Ce nu ați văzut din ieșirea lui Orban la terasă

0

Orban la terasă. O manipulare la nivel profesionist.

Subiect/Momeală/Mesaj.

Subiect. Primul Ministru Orban la terasă în Centrul Vechi al Bucureștiului. Poză făcută cu apă plată pe masă și o postură manierată a subiecților.

Momeala. Pozele date pe surse cu Orban „mai lejer” și cu o bere clasică în față. Pozele pe care de fapt a vrut PR-ul lui Orban să le popularizeze dar nu direct ci chiar cu mana opozanților subiectului.

Mesaj. Amplificarea pozelor distribuite de opozanții lui Orban însoțite de mesajul transmis în fotografie, explicat în cuvinte.

Lansarea mesajului cu mâna adversarului este un joc de PR profesionist doar că în cazul politicienilor români e greu cu acest PR-ul căci după ce fac momentul regizat, politicienii ies din rol și strică treaba.
Exact așa a făcut și Orban care după ședința foto „oficială / cu apă plată” și cea „neoficială / cu bere” a scăpat la ”barosăneală” pe altă terasă cu scaune cu huse, bere neagră și fără postura manierată caracteristică unui demnitar de rang înalt ca în celelalte fotografii.

Treaba asta cu la terasa e un lucru normal și nu vedem nicio problemă în ieșirea domnului Orban. Doar am observat semnele unui joc de PR foarte frumos regizat și bine gândit. Păcat că politicianul beneficiar al serviciilor profesioniste de imagine nu a stat în rol și după terminarea scenetei, confirmând că el este de fapt altul, cu un alt comportament, alt meniu, altă postură și altă atitudine.

D.E.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More