Cea mai recentă nebunie alimentară: apripioare de pui acoperite cu AUR de 24K

0

Aurul de douăzeci și patru de karate este în mod normal asociat cu bijuteriile – până acum. Restaurantul din New York Ainsworth a încheiat un parteneriat cu Jonathan „Foodgod” Cheban pentru a realiza un meniu de înaltă calitate, cu aripioare de pui presărate cu aur 24K.

Iată cum se ”plachează” cu aur bucățile de carne: aripile sunt macerate timp de 12 ore (o jumătate de oră pentru karat), acoperite cu o crustă făcută de casă, coapte, prajite și apoi învăluite într-un strat de praf de aur.

În ciuda aspectului luxos, aceste aripi nu îți vor goli contul din bancă: puteți cumpăra 10 aripioare la 45 de dolari sau 20 de bucăți pentru 90 de dolari.
Dacă simțiți că vă ține buzunarul, există și varianta de 50 de aripi prețioase  – plus o sticlă de brand de brand Ace of Spades Champagne, produsă de Jay-Z – pentru o mie de dolari.

Dacă te intrebi de ce?
Brian Mazza, președintele companiei Paige Hospitality (al cărui proprietar este Ainsworth), a declarat pentru CNN: „Am vrut să creăm ceva deasupra, care nu a mai fost făcută vreodată și nu ați mai văzut sau gustat niciodată așa ceva în trecut”. Luați în considerare o misiune îndeplinită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More