Comemorare IRINA (CHIRILĂ) ANDONE / Anunț

0

IRINA (CHIRILĂ) ANDONE

(1982 – 2020)

Sâmbătă, 21 noiembrie, se împlinesc 40 de zile de când acest suflet minunat, mătăsos și drăgăstos a trecut la cele veșnice, după o lungă și grea suferință, cu un stoicism admirabil, precum o păsăre cu aripile crescute înlăuntru…

Ai plecat mult prea devreme, lăsând în urmă un gol imens, plin de tristețe. Te plângem cu lacrimi, care plâng cu ochii tăi verzi, atât de verzi că de dorul lor a înverzit și iarba, și florile, și cerul, acum când nu te mai putem vedea decât dacă închidem ochii, printre lacrimi.

Zdrobiți de durere, te rugăm pe Tine, Doamne, ca, prinmilostivirea și îndurarea Ta, să-i dai ușurare și iertare pentru toate greșelile săvârșite de ea și să o așezi în locul de fericire veșnică, în Lumina Sfintei Treimi!

Irina, dragă, ne-ai arătat că ne locuim trupul cu chirie, că suntem vremelnici între două veșnicii și că timpul poate deveni Lumină – cum vom afla curând fiecare dintre noi! Plecând, tu ai rămas în noi, acea pauză dintre două bătăi succesive ale inimii, acea imensă groapă de aer din care tu tocmai ai plecat, înmiresmând văzduhul cu parfumul suav almagnoliei înflorite în chiar ziua nașterii tale!..

Irina, dragă, ai fost și vei rămâne în inimile noastre un om minunat, fără egal și de neuitat…

Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndoliat, ne rugăm pentru tine, cei ce am fost și am rămas: 

mami și tati, soțul Mihai și drăgălașii tăi copii, Robert și Alexandra.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More