Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Cutremur de 3,7 pe scara Richter produs în România

Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 s-a produs aseară, la ora 22.46 în Zona seismică Vrancea.

Seismul a fost localizat la o adâncime de 121 km în județul Buzău, informează Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Tot miercuri, în Buzau a fost înregistrat la ora 1:02 un alt seism cu magnitudine 2,4, situat la 129 de kilometri adâncime.

În ziua de 25 aprilie 2018 la ora 20:15:49 (ora României) s-a produs în Zona seismică Vrancea, cel mai puternic seism din anul 2018 -până la această dată, cu magnitudinea 4.5 pe scara Richter, la adâncimea de 145 km. Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Nehoiu (23km), Covasna (35km), Întorsura Buzăului (43km), Târgu Secuiesc (49km), Vălenii de Munte (60km).

 

Post-ul Cutremur de 3,7 pe scara Richter produs în România apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *