De Ziua Îndrăgostiților i-a luat viața, apoi criminalul s-a predat la Poliție

0
imagine cu caracter ilustrativ

O crimă între doi foşti iubiţi a şocat comunitatea din Cisnădie, judeţul Sibiu. Noaptea trecută, o tânără mămică a sfârşit ucisă sub ploaia loviturilor de cuţit, la doar 30 de ani, în urma ei rămânând un băiețel de numai 4 ani.

Diana şi Viorel erau despărţiţi de anul trecut, iar din decembrie femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva bărbatului de 42 de ani, valabil până la vară.

Cei doi locuiau în același bloc, la același etaj, dar în apartamente diferite şi potrivit vecinilor, între ei au mai avut loc certuri. Bărbatul era extrem de gelos şi a continuat să o urmărească pe Diana, chiar dacă erau despărţiţi. Se pare că individul instalase chiar și o cameră de supraveghere la geamul apartamentului lui, ca să poată vedea când vine acasă tânăra şi cu cine, relatează observatornews.ro.

Aseară, Diana şi Viorel s-au întâlnit pe scara blocului. El a ajuns cumva în apartamentul tinerei, unde cei doi au început să se certe. Bărbatul susţine că femeia l-a atacat cu un cuţit. El i-ar fi smult din mână cuţitul, cu care apoi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, a fugit la Deva, unde fratele său şi cumnata l-au convins să se predea.

Astăzi, oamenii legii l-au adus pe Viorel la reconstituire. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy