Decât să aleagă între mamă și tată, o fetiță de 13 ani a ales să se sinucidă

0
sursa foto: psnews.ro

Uneori cuplurile ajung la concluzia că nu mai pot avea un viitor împreună, însă cel mai grav afectați sunt copiii. Este și cazul unei fetițe de 13 ani din Sibiu, care decât să aleagă între parinții săi, a preferat să își curme viața. Copila a lăsat și un bilet de adio în care explică motivul pentru care a recurs la acest gest.

Luni seara, în jurul orei 19:00, o fetiţă de 13 ani s-a aruncat în faţa trenului în zona străzii Dimitrie Cantemir din Sibiu. Impactul a fost fatal, relatează libertatea.ro.


„În data de 08.02.2021, în jurul orei 18:36, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Drum lin spre cer, copil cu sufletul frânt!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy