Descoperire macabră – ginere mort „transportat” de soacră, cu tomberonul…

0
foto cu caracter ilustrativ

Terorizată de bătăile şi scandalurile repetate, o femeie de 40 de ani şi-a ucis concubinul cu toporul. A încercat apoi să scape de cadavru cu ajutorul mamei sale, în pădurea de lângă bloc.

Doar că cineva a văzut-o în timp ce transporta trupul bărbatului într-o pubelă, ajutată de mama sa. Imediat, martorul a sunat la 112. Polițiștii au dat de urma uneia dintre femei și așa au ajuns la locul unde s-a întâmplat crima.

Bărbatul ucis nu locuia oficial cu femeia, dar aveau împreună un copil de numai 8 ani, care ar fi fost în apartament când a avut loc grozăvia. Violenţele erau la ordinea zilei, iar vizitele poliţiei deveniseră un obicei, de fiecare dată când cei doi se întâlneau.

Criminaliștii și procurorii au petrecut patru ore în locuinţa unde a avut loc crima. Mama și fiica au fost duse la audieri. Nici Poliția și nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș nu au comunicat date oficiale despre anchetă, relatează observatornews.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy