Doamnelor, aveți grijă la poșete! În Gheorgheni, un hoț a trecut la atac

0

Foto cu caracter ilustrativ

 

Poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 39 de ani, din municipiul Gheorgheni, bănuit de furtul poşetei unei concetăţene de 58 de ani. 

La data de 16 septembrie 2020, Poliția Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de o localnică de 58 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-un parc din localitate, persoane necunoscute i-au sustras o geantă.

Din primele verificări efectuate rezultă că, în timp ce partea vătămată şi-a lăsat geanta nesupravegheată pe o bancă din parc, autori necunoscuţi au sustras-o, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Ulterior, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un localnic de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, de la care prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit păgubitei.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More