Doi copii și-au dat viața pentru o minge

0
sursa foto: antena3.ro

Doi copii și-au pierdut viața seara trecută încercând să scoată dintr-un lac înghețat mingea cu care se jucau. Cei doi copii, care sunt vecini, s-au jucat cu o minge, care a căzut în lac. Unul din ei a încercat să scoată mingea și a căzut, iar celălalt ar fi încercat să îl scoată și a căzut și el în apă.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Poliției orașului Filiasi au fost sesizați duminică seara cu privire la faptul că doi copii s-au înecat într-un lac din extravilanul satului Răcarii de Sus.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care împreună cu părinții copiilor, au identificat și au scos dintr-un haleșteu ce aparține unui tânăr de 22 de ani din Filiași doi minori, de 9 și 11 ani, din localitate.

„Heleșteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată și este prevăzut cu indicatoare de avertizare”, au transmis polițiștii.
La fața locului au ajuns și reprezentanți ai ISU Dolj și SAJ Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a celor doi minori, dar fără succes.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, relatează hotnews.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy