Doi polițiști și o viață salvată în ultima secundă

0
sursa foto: facebook MAI Romania

Ei sunt cei doi eroi ai unei familii din Alba, doi tineri polițiști datorită cărora un om, astăzi, trăiește!

„O femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul poliţiştilor, pentru că primise mai multe mesaje şi fotografii de la soţul său, care anunţa că e hotărât să îşi ia viaţa. Poliţiştii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul – o fotografie trimisă de acesta soţiei sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief”, se menţionează într-un comunicat transmis de IPJ Alba.

Alarma s-a dat în jurul amiezii, când bărbatul în vârsta de 49 de ani a plecat de acasă şi i-ar fi spus soţiei că vrea să-şi ia viaţa. Femeia povesteşte că el era tot mai abătut în ultima perioadă şi a sunat la 112 după ajutor.

Patru echipaje de poliţie au început o cursă contracronometru. Doi agenţi au găsit maşina bărbatului pe un câmp, iar în interior se afla bărbatul inconştient.

Poliţiştii au început resuscitarea iar omul şi-a revenit şi a fost preluat de ambulanţă, notează stirileprotv.ro.

Într-o postare pe Facebook, MAI relatează că bărbatul a început să plângă după ce a fost salvat și le-a spus polițiștilor următoarele: „Vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați salvat! Nu știu ce am putut să fac!” (vezi aici postarea).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy