După 3 mandate de primar, Anton Covasan candidează la Camera Deputaților pentru „Siguranța unui trai mai bun” în Dămuc

0

După trei mandate de primar în comuna Dămuc, Anton Covasan și-a îndreptat pașii spre un alt drum, regăsindu-se astfel printre candidații din partea PSD pentru Camera Deputaților.
Este o provocare nouă, dar acest lucru nu îl oprește pe Anton Covasan să pășească pe alte trepte ale scenei politice:

Este ceea ce am făcut o bună perioadă de timp, consider că asta mă reprezintă și vreau să lupt în continuare pentru oameni. Mi-a plăcut să mă zbat pentru bunăstarea lor și îmi doresc să fac mereu acest lucru, să aduc zâmbete pe fețele lor” , a precizat Anton Covasan.

Proiectele de lege cu care vine în fața oamenilor sunt bine gândite pentru zona din care provine. Iată o parte dintre acestea:

1. Hotărârea nr. 447/2017 pentru aprobarea Normelor metodologice de acordare, utilizare și control al compensațiilor reprezentând contravaloarea produselor pe care proprietarii nu le recoltează, datorită funcțiilor de protecție stabilite prin amenajamente silvice care determină restricții în recoltarea de masă lemnoasă.
2. Proiect de lege în vedera reducerii birocrației pentru a ajuta și a motiva oamenii să acceseze fonduri și să dezvolte zona.
3. Proiect de lege în vederea anularii posibilității de a se contesta licitațiile.
4. Proiect de lege pentru asumarea de către Fondurile de Vânătoare și despăgubirea omului pentru pagubele create de vânat.
5. Dezvoltarea infrastructurii pe DJ127a pentru legătura Ardealului cu Moldova prin comuna Dămuc; acest proiect având rolul de a dezvolta comuna și a conserva ruta din Cheile Bicazului care e într-un continuu proces de dezintegrare din cauza tranzitului exagerat și nerespectării restricțiilor de tonaj.

Tot ce îmi doresc este ca oamenii să aibă încredere în mine, să aibă încredere în PSD și să voteze „SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN!” , a mai transmis candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More