Elevii școlilor cu predare în limba maghiară din România pot participa la concursuri pentru elevi organizate în Bazinul Carpatic

0

Foto cu caracter ilustrativ

În cadrul proiectului EFOP al Biroului Educației elevii școlilor cu predare în limba maghiară din România pot participa la concursuri pentru elevi organizate în Bazinul Carpatic.

  1. Concursul Mobilszem (ochi mobili) se adresează elevilor interesați de filmări, se poate participa individual sau în grupuri de câte 3 persoane. Registrarea se va face pe pagina https://karpatmedence.oktatas.hu/mobilszem completând formularul (formularele) de înscriere și încărcând documentele marcate. Proiectele de concurs se pot încărca până pe 10 martie 2020, ora 23:59.
  2. La concursul de creație și decorare bazat pe tradițiile de artă populară ReDesign, elevii pot participa individual sau în grupuri de câte 3. Vă puteți înregistra la https://karpatmedence.oktatas.hu/redesign completând formularul (formularele) de înscriere și încărcând documentele marcate. Produsele care urmează să fie prezentate (documentație de proiectare, fotografii ale proiectelor) pot fi încărcate până în data de 10 martie 2020, ora 23:59.

Informații suplimentare legate de concurs se pot găsi în documentele atașate, sau accesând linkul https://karpatmedence.oktatas.hu/.

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More