[FOTO/VIDEO] Crimă odioasă în Spania: un român și-a omorât prietena după care a dezmembrat-o și a îngropat-o. Cadavrul a fost descoperit după 50 de zile

0 618
Sursa foto: El Espanol

Adrian Mariș, un tânăr de 22 de ani și-a ucis cu sânge rece prietena de 26 de ani, originară din Republica Moldova. Conform anchetatorilor, precum și a declarației românului care ulterior și-a mărturisit fapta, totul a pornit de la gelozia împinsă la extrem.

Totul s-a întâmplat în Vinaroz (Castellón), după o ceartă între cei doi având ca subiect vestimentația româncei, Nelea. Se pare că aceasta purta o rochie scurtă în acea zi, iar de aici a pornit cearta. Pentru a pune capăt discuțiilor, românca și-a schimbat ținuta însă acest lucru l-a ofensat și mai tare pe agresor, simțindu-se umilit….atât de umilit încât a omorât-o.

Cadavrul româncei a fost descoperit 50 de zile mai târziu, dezmembrat și îngropat la aproximativ 20 de minute cu mașina de Vinaroz, un loc izolat, pe care se află plantații de portocali, la granița dintre Tarragona și Castellon.

Pe lângă Adrian, au fost reținuți câțiva colegi de muncă ai acestuia despre care se crede că l-au ajutat să transporte corpul fetei în locul în care a fost îngropat, precum și părinții acestuia, mama biologică și tatăl vitreg, suspecți de tăinuire.

Sursa: elespanol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More