[FOTO/VIDEO] Droguri de risc și mare risc în apartamente din București și Iași- operațiune D.I.I.C.O.T

0 100
Sursă foto: IGPR

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi și București, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, la data de 5 aprilie a.c., 8 percheziții domiciliare, în județul Iași și în capitală.

Au fost vizate persoane bănuite de deținere și  trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și cultivarea de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, începând cu anul 2018, până în prezent, acestea ar fi înființat culturi de cannabis și ar fi distribuit produsul în municipiile Iași și București.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe cantități de droguri (cannabis, ecstasy, cocaină, ciuperci halucinogene),  precum și alte bunuri folosite în derularea activității infracționale.

Mai multe persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, iar la activitățile de astăzi au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și jandarmi din Iași și București.

Sursa: IGPR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More