Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

I-au împușcat câinii din curte chiar în ziua de Florii

În Botosani, comuna Mihai Eminescu, pe 1 aprilie, în ziua de Florii, a avut loc un masacru în curtea unei femei. Câinii i-au fost împușcați de vânători.
Margareta Martiniuc, stăpâna câinilor, a declarat că a depus plângere la Poliție pentru ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

ONG-urile de protecția animalelor solicită organelor de poliție urgentarea anchetei pentru a fi pedepsiți cât mai repede autorii.
Legea 205/2004 prevede sancțiuni pentru cei ce omoară fără drept animale!

„Astazi in ziua de Florii, niste „caini” de oameni mi-au luat aceasta bucurie de a trai alaturi de ei, de prietenii cei mai devotati si credinciosi pe care i-am avut. Mi-au impuscat cainii cu armele de vanatoare. Entitati fara suflet si fara inima au tras cu arma miseleste.Acest incident a avut loc in Botosani, comuna Mihai Eminescu, sat Catamaresti-Deal, 1.04.2018.”, este anunțul Margaretei Martiniuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *