În curând se vor deschide pârtiile de schi de la Toplița și Borsec

0

Vremea caldă din ultimele săptămâni a întârziat anul acesta inaugurarea sezonului hibernal pentru iubitorii schiului, scrie radiomures.ro.

De ieri a început, însă, să ningă în multe județe din Transilvania, motiv pentru care administratorii pârtiilor lucrează intens pentru deschiderea noului sezon de schi.

Administratorul pârtiei de la Toplița, Nicolae Baciu speră ca pârtiile să fie deschise în cel mult două săptămâni. Noutatea pentru acest an este deschiderea unei piste speciale pentru săniuș, unde s-a făcut o investiție de 250.000 de euro:

Ne dorim să deschidem și anul acesta, dar încă nu știm când, depinde de vreme. Încă nu este zăpadă și nu avem tunuri de zăpadă, așteptăm să ningă și sperăm că în jurul Crăciunului vom putea deschide pârtia. Și anul trecut, doar după Crăciun am putut să deschidem.

Și Primăria orașului Borsec a anunțat ieri că se apropie sezonul de schi:

Funcționează tunurile de zăpadă şi la Borsec. Sperăm să putem deschide pârtiile Complexului de Schi „Speranța” înainte de Crăciun. Pista de bob de vară este în curs de demontare și va fi funcțională în primăvară.

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More