Incendiu izbucnit la etajul şase al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași

0 17

Momente de groaza la Institutul de Boli cardiovasculare din Iasi! Un incendiu a izbucnit la etajul sase al unitatii medicale.

Cadrele medicale au fost primele care au inceput sa mute bolnavii aflati la Terapie intesiva, pâna când pomperii au ajuns. Riscul extinderii incendiului era urias, relatează stirilekanald.ro

„Am luat decizia transferului acestor pacienti in zonele din cealalta cladire alaturata si in ATI la spitalul Parhon. Este vorba de doua institutii sanitare separate, care au colaborat pentru ca impart aceeasi cladire. Am transferat din terapie intesiva doi pacienti”, a declarat prof dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU – SMURD Iasi.

 Incendiul de la Institutul de boli cardiovasculare din Iasi a fost stins miercuri dimineata dupa sase ore de interventie.

Pompierii verifica in acest moment, daca exista focare ascunse.

Conform ISU, suprafata afectata este de aproximativ 500 mp.

Incendiul a izbucnit dupa miezul noptii la ultimul etaj al cladirii, intr-o prima faza fiind evacuati 18 pacienti de la etajele invecinate, iar ulterior fiind evacuati si cei de la etajele inferioare.

Pacienti au fost trasnportati la alte spitale din oras sau in cladirea din imediata apropiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More