Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Infern pe A3: Un camion românesc a ars complet, blocând o autostradă în Germania. Vezi starea șoferului român

Autostrada A3 din Westerwald a fost închisă temporar luni seara la Rastanlage Fernthal. Motivul a fost fumul greu generat de faptul că un camion românesc care transporta băuturi alcoolice pe autostradă a ars complet.

Incidentul a avut loc luni, 5 martie, în jurul orei 17.00, în apropiere de localitatea Montabaur. La un moment dat, șoferul a auzit o bubuitură puternică provenind din compartimentul motorului.

În scurt timp, compartimentul motorului a luat foc și flăcările s-au răspândit pe întregul vehicul. Șoferul român de 50 de ani a reușit să se salveze din cabină înainte ca autovehiculul să fi fost complet ars. Departamentul de pompieri a scos semiremorca. Daunele sunt estimate la aproximativ 100.000 de euro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *