Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Inundații devastatoare în Japonia. 140 de persoane au murit, iar alţi zeci sunt daţi dispăruţi

BILANȚ SUMBRU în Japonia: 140 de persoane au murit, iar alţi zeci sunt daţi dispăruţi, în urma inundațiilor devastatoare.

Bilanţul victimelor inundaţiilor devastatoare din Japonia a ajuns la 140 de morţi, iar zeci de oameni sunt daţi dispăruţi în urma intemperiei. Mai multe echipe de intervenţie sunt implicate în operaţiunile de căutare.

„În total, aici suntem 110 oameni din Armată şi din Poliţia Metropolitană. Toţi suntem implicaţi în operaţiuni de căutare a persoanelor dispărute”, a spus polițistul Kazuhiko Shinada.

Salvatorii au evacuat câteva milioane de persoane. Inundaţiile le-au distrus locuinţele şi alte bunuri agonisite într-o viaţă. Oamenii spun că nu au mai văzut niciodată ploi atât de puternice.

Rudele celor peste 80 de oameni dispăruţi nu-şi pot găsi liniştea.

Potrivit autorităţilor nipone, pagubele provocate de intemperie se ridică şa zeci de milioane de dolari, informează prime.md.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *