IPJ Harghita: ATENŢIE la „intruşi”! Cu pretextul că vând mături, fură din casă

0

ATENŢIE la „intruşi”, o localnică din Tomeşti a fost păgubită de doi necunoscuţi care i-au oferit mături, dar i-au furat telefonul mobil.

La data de 09.10.2019, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism de poliţiştii harghiteni pe parcursul ultimelor două zile, au fost identificaţi doi localnici din comuna Sândominic, soţ şi soţie, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în cursul zilei de 07.09.2019, în jurul orei 12:00, cei doi au intrat în locuinţa unei femei din comuna Tomeşti, sub pretextul de a-i vinde mături, iar în timp ce discutau, profitând de neatenția gazdei, aceştia au furat un telefon mobil, aflat pe o vitrină la intrarea în încăpere.

Persoana vătămată le-a cerut celor doi să plece, iar dacă nu părăsesc locuința va anunța organele de poliție, moment în care aceştia au părăsit imobilul, însă a observat lipsa telefonului mobil doar seara, în jurul orei 20:00.

Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More