Jafuri la drumul mare – Operațiunea TIR – Cinci români arestați (VIDEO)

0
foto – captură video

Cinci cetățeni români, membri ai unei grupări infracționale specializați în furturi din camioanele parcate în diferite zone din nordul Italiei, au fost arestați marți, 9 februarie 2021, în urma unei anchete efectuate de carabinierii din Cassano d’Adda. Alți șapte membri ai grupării au fost arestați în luna decembrie a anului trecut, scrie Milano Today.


Potrivit sursei citate, ancheta a fost deschisă în urma unui jaf petrecut în localitatea Basiano, la data de 31 august 2020, lângă o companie de logistică. Cu acea ocazie, gruparea a furat zeci de bidoane cu ulei pentru motor în valoare totală de circa 30 000 de euro.

De asemenea, la data de 12 septembrie 2020, carabinierii au oprit în localitatea Segrate un tânăr român de 22 de ani care conducea o furgonetă plină cu computere și monitoare în valoare totală de 600 000 de euro, care tocmai fuseseră furate dintr-un TIR parcat în localitatea Cavenago Brianza (provincia Monza e Brianza). Investigatorii au dovezi că cei cinci infractori români arestați în dimineața zilei de ieri au fost implicați și ei în acel jaf, precum și într-un furt dintr-un TIR parcat în Liscate, efectuat la data de 30 octombrie 2020, scrie rotalianul.com.

Ceilalți șapte membri ai grupării, patru români și trei ecuadorieni, au fost arestați la data de 3 decembrie 2020 la Milano și Settimo Milanese. Aceștia sunt considerați responsabili de un jaf petrecut la Treviglio, în provincia Bergamo, și au fost găsite în posesia lor, într-un depozit din Settimo Milanese, diferite aparate electrocasnice și alte bunuri furate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy