La Târgu Neamț, doar ALDE mai e partid de dreapta. PNL și USR au vândut meciul!

0

Suntem pe ultima sută de metri a campaniei și, după cum vedeți cu toții, ziartarguneamt.ro nu v-a prezentat în această campanie electorală nici un articol despre candidații USR și PNL și nici despre ce proiecte au ei pentru Târgu Neamț. De ce? Foarte simplu. Cele două partide nu au vrut să transmită nimic oamenilor din Târgu Neamț prin intermediul singurei publicații oficiale din Târgu Neamț. Nici măcar un amărât de comunicat de presă nu au trimis la noi.

De ce ar alege două partide de dreapta să nu își transmită mesajul electoral prin singura publicație care se adresează exclusiv celor din zona Târgu-Neamț?! Foarte simplu. Miroase a blat total. Presupunem că au vândut meciul la Târgu-Neamț. Se pare că USR și PNL nu vor voturile cititorilor noștri. Ei fac o campanie așa… cât să nu zică că nu au făcut.

Doar un singur interviu a fost realizat cu candidatul PNL la funcția de primar, și ăla înainte de a începe campania electorală.

Nu e ceva nou la Târgu Neamț ca USR și PNL să se ascundă de miile de cititori pe care îi are publicația noastră, ca nu cumva să ia prea multe voturi și să deranjeze pe cei cărora le-au vândut meciul.

La fel, nu e nimic nou ca unii nesimțiți de la PNL și USR să se plângă prin oraș că această publicație este PSD-istă când în realitate ei sunt mai fideli PSD-ului decât PSD-iștii.

Opinia noastră este că, dacă nu suportați de loc PSD-ul, ar fi bine să votați cu ALDE- singurul partid de dreapta care mai mișcă la Târg. Restul… votați direct PSD, nu le mai dați voturile la alții care apoi să se vândă.

Iosub Robert

PS: Rugăm comentatorii fani PNL și USR să se ducă la cele două partide să întrebe de la cine au primit ordin să nu iasă în presa locală din Târgu Neamț și de ce. După ce au acest răspuns, pot sa comenteze liniștiți despre cum publicația noastră este a PSD-ului. Până atunci vă rugăm frumos domnilor fani PNL și USR să vă spălați pe cap cu blatiștii voștri de la USR și PNL Târgu Neamț.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More