Maghiarii au început sa taxeze cu umor politicienii

0

În weekend, internetul și facebook-ul celor din Harghita au luat foc! La figurat vorbind, arătând ceea ce noi, aici la ziar, tot spunem de ceva vreme bună: maghiarii s-au săturat de politicienii mincinoși de la UDMR și îi taxează cum pot și pe unde pot.

O banală groapă apărută în podul de la Miercurea Ciuc, la intrarea dinspre Odorheiu Secuiesc a generat un val tsunami pe internet. Fiecare deținător de facebook, care cum a putut, a postat și distribuit pe toate căile posibile poze cu groapa respectivă, în care principalii responsabili de situația existentă în oraș și în județ, respectiv primarul Raduly Robert și președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, apăreau în ipostaze comice și ironice.

O ironie foarte ascuțită, pe care cei vizați, suntem siguri că au simțit-o foarte puternic. Dincolo de glume, ironiile reprezintă un semnal clar al unei ere care se apropie de sfârșit, în speță era celor doi, față de care populația maghiară a epuizat deja orice urmă de simpatie. Oameni care, ca și restul țării, s-au săturat de circul politic, minciuna politică din țara asta și așteaptă doar normalitate, adică o țară unde astfel de gropi nu apar peste noapte din cauza unor lucrări prost făcute de firmele unor prieteni…

Drept dovadă că a durut ce s-a întâmplat în weekend pe internet este faptul că azi dimineață se lucra din greu pe pod pentru a acoperi groapa, peste care se aplicase sâmbătă o bucata de tablă metalică.

Felicitări ciucani, felicitări harghiteni! Ați arătat că se poate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More