Memorabil! Cerere în căsătorie de Ziua Națională în anul Centenarului, la Miercurea Ciuc

0 0

Moment unic și emoționant chiar în mijlocul evenimentelor dedicate Zilei Naționale și Centenarului Marii Uniri, la Miercurea Ciuc. 

Pe lângă Ziua Națională a românilor și împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, ziua de 1 Decembrie mai poartă de acum înainte o însemnătate pentru inimile a doi jandarmi harghiteni. După încheierea ceremonialului de depunere a coroanelor, la Monumentul „Ostașului Necunoscut” din municipiul Miercurea Ciuc, un tânăr jandarm a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție în fața a sute de martori, care le-au urat ”Casă de piatra!” și în aplauze le-au întonat ”La mulți ani!”.

A avut loc un eveniment deosebit în marea familie a Jandarmeriei Harghitene: colegul nostru, sergent major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, a „convocat-o” în fața formației pe a sa iubită sergent major Anişoara Arotăriţei, aflată în plutonul de doamne și domnișoare, constituit în premieră la nivelul județului Harghita, pentru a-i adresa veșnica întrebare: „Vrei să fii soția mea?” Răspunsul a fost „Da!” .

Noi le dorim „Casă de piatră!” și de își vor dori nănaș le va fi al nostru comandant, colonel Iamandi Dan.

 

Post-ul Memorabil! Cerere în căsătorie de Ziua Națională în anul Centenarului, la Miercurea Ciuc apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata