Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Memorabil! Cerere în căsătorie de Ziua Națională în anul Centenarului, la Miercurea Ciuc

Moment unic și emoționant chiar în mijlocul evenimentelor dedicate Zilei Naționale și Centenarului Marii Uniri, la Miercurea Ciuc. 

Pe lângă Ziua Națională a românilor și împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, ziua de 1 Decembrie mai poartă de acum înainte o însemnătate pentru inimile a doi jandarmi harghiteni. După încheierea ceremonialului de depunere a coroanelor, la Monumentul „Ostașului Necunoscut” din municipiul Miercurea Ciuc, un tânăr jandarm a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție în fața a sute de martori, care le-au urat ”Casă de piatra!” și în aplauze le-au întonat ”La mulți ani!”.

A avut loc un eveniment deosebit în marea familie a Jandarmeriei Harghitene: colegul nostru, sergent major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, a „convocat-o” în fața formației pe a sa iubită sergent major Anişoara Arotăriţei, aflată în plutonul de doamne și domnișoare, constituit în premieră la nivelul județului Harghita, pentru a-i adresa veșnica întrebare: „Vrei să fii soția mea?” Răspunsul a fost „Da!” .

Noi le dorim „Casă de piatră!” și de își vor dori nănaș le va fi al nostru comandant, colonel Iamandi Dan.

 

Post-ul Memorabil! Cerere în căsătorie de Ziua Națională în anul Centenarului, la Miercurea Ciuc apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *