Minoră abuzată sexual de patru băieți drogați cu etnobotanice

0 11

O tânără de 16 ani a trecut prin momente de groază în urmă cu aproximativ un an, însă povestea ei abia acum a ieșit la iveală, datorită unei postări pe facebook. Adolescenta a fost filmată în timp ce era abuzată de patru băieți care se drogau cu joint-uri cu etnobotanice.

Filmulețul prezintă scene șocante, în care fata apare înghesuită într-un colț al unei camere de cei patru agresori. Aceștia încearcă să o abuzeze sexual în timp ce fumează o țigară pe care o împart între ei. La un moment dat tânara este îndemnată să fumeze și ea din țigară, însă refuză și le cere băieților să o lase în pace.

„Vreau să plec de aici. Lăsați-mă!”, se aude pe filmare vocea fetei. În același timp, unul dintre suspecți o amenință că o lovește dacă mai țipă.

Întâmplarea a avut loc în Constanța, iar videoul a fost înregistrat cu un telefon de către un alt băiat prezent la fața locului. Faptele revoltătoare au apărut în spațiul online aseară, însă au fost șterse rapid.

Poliția a intrat pe fir și a deschis o anchetă. Potrivit oamenilor legii, minora a fost agresată cu aproximativ un an în urmă, iar printre cei patru tineri se afla şi iubitul ei.

Sursa: observator.ro

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More