Modernizarea DJ 127 A – pe lista de obiective ale președintelui CJ, Ionel Arsene

0

Cel mai important contract de investiții în infrastructura rutieră a fost semnat în data de 26 iulie de către președintele Consiliului Județean Ionel Arsene și reprezentanții a celor 8 firme de construcții care se vor ocupa de modernizare și reabilitare.

Unul dintre drumurile aflate pe lista celor 44 de obiective care vor intra în modernizare este drumul județean (DJ)127A (Comuna Bicazu Ardelean) – cu o valoare totală a investiției estimată la suma de 27,966,581.15 lei, fără TVA.

Președintele a ținut să-i atenționeze pe constructori, afirmând că nu va accepta nicio sincopă în derularea contractului:

Voi fi extrem de exigent în ceea ce privește calitatea și termenele. Treaba mea este să asigur finanțarea, lucru pe care l-am făcut. Nu voi accepta nicio întârziere și nici nu voi face rabat de la calitate. Sunt 44 de obiective de investiții extrem de importante pentru județul Neamț, a declarat Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More