Neamț/Bacalaureat 2020: Au fost afișate rezultatele

0

Ministerul Educaţiei Naționale a centralizat astăzi, 30 iunie, rezultatele înregistrate în sesiunea de vară a examenului naţional de Bacalaureat (înainte de depunerea/soluţionarea contestaţiilor).

Rezultatele la Bacalaureat, precum cele de la Evaluarea Națională, sunt anonimizate. Candidații au primit un cod unic, cu ajutorul căruia își vor putea verifica notele pe lista rezultatelor.

Vezi AICI rezultatele din Neamț

Elevii nemulțumiți de notele primite pot depune contestați atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More