Nimic nu scapă din lupta pentru cașcaval dintre PNL+USR Plus

0

În ultimele decenii România a suferit o adevărată politizare ce a lovit de la cel mai mic nivel, până la cele mai dezvoltate (foste) industrii.

După cum se spune: „Nimic nu se pierde, totul se transformă”, și în țara noastră totul s-a transformat… mai mult în ruine.

Acum, lupta supremă este dusă cu ușile închise. Păi, doar e pandemie, nu e voie cu spectatori. Doar că de această dată miza este din nou una foarte mare, și anume Compania Națională – Poșta Română.

Actualul conducător al acestei companii este tânărul liberal Horia Grigorescu, iar strategia lui de dezvoltare ce implică investiții uriașe este luată în vizor și de adversarii politici din USR Plus.

Poșta Română este una dintre cele mai puternice companii naționale, având în prezent peste 24000 de angajați ce activează în aproximativ 5400 oficii poștale. Aceasta dispune de un buget enorm, pe lângă care se adaugă și ultimul împrumut de peste 40 de milioane de euro obținut pentru investiții de la Eximbank.

Dilema este una destul de clară, va rămâne la conducere actualul cârmuitor PNL-ist să continue ceea ce a început, va veni un adversar din USR Plus, sau va intra pe fir un alt partid de coaliție?

Nu rămâne decât să așteptăm până la noi vești, însă oricare ar fi viitorul companiei, sperăm să pice pe mâini bune și să nu pierdem, din nou, un imens angajator de stat în favoarea intereselor politice ale altora.

În timp ce PNL și USR se bat pe cașcavalul de la Poșta Română, oficiile poștale din Neamț și din toată țara, rămân blocate în timp cu cate un angajat la 4 ghișee, cu cozi interminabile și cu proceduri de zece ori mai greoaie decât cele de la sistemele de poștă private.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy