Oare ce se va întâmpla cu acești copii?! Pe drum sunt câini, porci mistreți, iar câțiva elevi au fost atacați de un bou!

0

Zona despre care se vorbește în „Baltagul” lui Mihail Sadoveanu, drumul care trece peste Stânișoara și ajungi în Mălini, este zona cunoscută copiilor din Borca, Pârâul Ungurului, care merg în fiecare zi pe jos pentru a ajunge la școală.
Situația încă nu s-a rezolvat, părinții sunt foarte supărați, iar elevii obosiți și speriați, mai ales că este perioada în care coboară stânele. Zona este năpădită de câini, ba mai mult părinții povestesc că unii dintre copii, nu de mult timp ar fi fost atacați de un bou, iar într-o seară, un porc mistreț alerga pe drum.
Tot părinții ne-au spus că zona este mereu „străbătută” de ATV-uri și alte autovehicule de teren, iar copiilor le este frică. Unul dintre părinți ne-a spus că după ce aceștia au stat de vorbă cu domnul primar, acesta a dus o perioadă copiii la școală, cu mașina Primăriei, însă fericirea nu a durat mult pentru că dumnealui ar fi spus că trebuie să se descurce cum se poate pentru că dacă îi mai duce , se va strica mașina. Părinții s-au rugat de directorul școlii să schimbe orarul copiilor și să meargă de dimineață, însă nu s-a putut face acest lucru din cauza că profesorii predau la mai multe școli și nu ar putea schimba programul. S-au făcut sesizări la inspectorat, la Primărie și la CJ Neamț, însă nimeni nu a sărit în ajutorul acestor copii! Elevul despre care v-am tot povestit, https://www.ziarbicaz.ro/exemplu-de-elev-copil-din-borca-care-merge-20-km-pe-jos-in-fiecare-zi-pentru-a-invata este alergic, ajungând din cauza acestei alergii care se manifestă mai mult toamna și primăvara, să respire cu greutate. Se plânge de dureri de picioare, de burtă și uneori se întâmplă să refuze să mai meargă la școală!

Oare ce se va întâmpla cu acești copii?!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More