Parfumeria Sephora vinde „Pachetul de bază pentru vrăjitoarele începătoare”

0 21

Parfumeria Sephora vinde „Pachetul de bază pentru vrăjitoarele începătoare”

Sephora își crește veniturile cu afaceri în domeniul vrăjitoriei.

Glossy raportează că firma de parfumuri Pinrose va vinde un „Witch Starter Kit”. Setul de nouă piese, care se va vinde cu 42 de dolari, include parfumuri, precum și diverse obiecte asemănătoare cu cărțile de tarot, ierburi care alungă vibrațiile negative și cristale de cuarț roz. Practic, tot ceea ce este necesar pentru o petrecere de introducere în lumea “minunată” a vrăjitorilor, așa cum o practică cititorul modern al unor reviste la moda.

Într-adevăr, singurul lucru de adăugat este o imagine a “Sfântului” patron Willow de la  Buffy Vampire Slayer,  o placă de Ouija (vrăjitorie) confecționată din lemn durabil și o adunare de fete dornice să încerce cele mai recente tendință wellness.

Sephora a refuzat să comenteze, dar a confirmat că va vinde setul.

Kitul de pornire va fi disponibil atât în magazinele Sephora, cât și online începând cu data de 5 octombrie. Nu numai că este suficient timp ca fiecare fetiță să îl aibe de Halloween, dar este și timp suficient pentru creștini să inceapă o campanie de boicot. Este, de asemenea, o mulțime de timp pentru ca adevărații vrăjitori să se bucure de introducerea vrăjitoriei în actualitatea zilelor noastre.

Dacă nu puteți aștepta atât de mult timp să vă alăturați Lanei Del Rey și uneia dintre numeroasele grupuri din Facebook care încearcă să pună vrăji președintelui Donald Trump, îndreptați-vă spre Amazon pentru un kit de pornire a vrăjitoarelor chiar mai complet, deși unul fără ambalajul drăguț și cu tendință wellness vibes.

Pentru cei ce inca nu stiu care-i treaba cu vrajitoria si Halloween:

VRAJITORIA, cumplit pacat … Nu va lasati amagiti, fugiti de ea, indiferent cum se numeste: magie neagra, alba, farmece, astrologie si alte rataciri new age

HALLOWEEN – „deghizându-se în demoni, oamenii nu fac altceva decât să le ofere acestora propriul lor corp drept punte de manifestare în planul fizic… exact lucrul de care ar trebui să se protejeze”

Sursa: ortodoxinfo.ro

Post-ul Parfumeria Sephora vinde „Pachetul de bază pentru vrăjitoarele începătoare” apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More