Participare românească la Festivalul Luminilor de la Berlin

0

Participare românească la Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment internaţional susţinut de E.ON

·         E.ON a lansat o provocare internațională de artă stradală pe tema „Eliberează-ți energia”, în cadrul Festivalului Luminilor de la Berlin, cu ocazia celebrării a 30 de ani de la căderea zidului;

·         Vor participa cei mai buni light designeri din toate cele 14 ţări europene în care grupul E.ON este prezent;

·         România intră în competiţie cu un proiect al unui artist autohton;

·         Publicul poate vota online artiștii preferați;

E.ON susține din nou, în calitate de prezentator exclusiv, Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment care va avea loc în perioada 11 – 20 octombrie și la care sunt așteptați milioane de vizitatori din întreaga lume. Artiștii vor transforma anumite locaţii din Berlin în opere de artă vii, cu ajutorul tehnologiei video multidimensionale.

Ca parte a inițiativei E.ON, Hotelul Rome din Bebel platz va fi o atracție majoră a festivalului. Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a căderii Zidului Berlinului, E.ON a lansat o provocare internațională de artă stradală pe tema „Eliberează-ți energia”. La aceasta vor participa artiști de renume din toate cele paisprezece țări europene în care grupul german este prezent. Lucrările acestora vor prinde viaţă, fiind proiectate direct pe fațada hotelului.

România este reprezentată de Obie Platon, un artist stradal care a participat la expoziții, festivaluri internaționale și proiecte de artă murală la Hamburg, Shanghai, Budapesta, Azore, București, Cluj-Napoca, Timișoara. De asemenea, a colaborat cu Roger Waters, unul din fondatorii trupei britanice Pink Floyd, pentru turneul său The Wall, în 2013, la București.

Proiectul său de la Festivalul Luminilor de la Berlin poate fi vizualizat şi votat, accesând linkul: https://festival-of-lights.de/en/free-your-energy-street-art-challenge-presented-by-e-on/

Publicul va decide prin vot online ce concurent din care ţară va câştiga premiul cel mare. Este de la sine înţeles însă, că de votat poate vota oricine, nu doar clienţii E.ON.

În plus, E.ON oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la un concurs foto. Oricine face o fotografie la festival și o încarcă pe Instagram cu hashtag-ul #lightsbyEON are posibilitatea de a câștiga unul dintre numeroase premii atractive – de la cel mai recent smartphone la un pachet Smart Home.

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More