Pe autostradă… În patru labe, și-a „înecat” necazul

0
Sursa foto: tirmagazin.ro

De multe ori viața grea a șoferilor pe comunitate îi face să recurgă la gesturi disperate sau să își „înece” amarul în câteva pahare (sticle), fără să își mai dea seama că astfel nu se știe dacă vor mai ajunge cu bine acasă, lângă cei dragi.

În jurul orei 20.40, mai mulți șoferi au sunat la numărul de urgență și au cerut ajutor după ce au observat un camion care circula șerpuit pe A3, în apropiere de Oberhausen. În spatele lui se formase deja o mică aglomerație, pentru că nimeni nu îndrăznea să depășească TIR-ul. Polițiștii au reușit să treacă de această aglomerație și să ajungă din urmă camionul, care era deja oprit la sosirea lor, dar nu avea niciun fel de lumini de semnalizare pornite și era staționat exact pe mijlocul autostrăzii. Când au ajuns lângă camion, agenții au văzut cum șoferul, un român de 54 de ani, era în patru labe și se târa spre ușa deschisă a cabinei, în dreptul pasagerului. El a încercat să se urce și chiar în fața polițiștilor a alunecat și a căzut, rănindu-se serios la față. Polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat o ambulanță. Chiar dacă purta mască de protecție anticoronavirus, agenții au simțit la român un puternic miros de alcool. Un test efectuat la fața locului a arătat o valoare uriașă, peste 2 la mie.

Permisul de conducere al românului a fost imediat confiscat de polițiști, care l-au reținut pe șofer și, după ce a fost dus la spital, l-au închis. În același timp, a fost confiscat și camionul, care prezenta mai multe defecțiuni la sistemul de frânare și la motor, relatează Libertatea.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy