Pensionară româncă – artistă la escrocherii în străinătate

0

A fost o întreaga isterie când au început să apară la noi în țară cazurile de înșelătorii prin diverse metode, cum ar fi „Metoda accidentul”. Mulți dintre pensionarii noștri au căzut pradă acestor escrocherii.

Iată că de această dată vorbim despre o pensionară româncă, în vârstă de 72 de ani, din Italia, care a reușit să păcălească un tânăr de 41 de ani prin metoda „moștenirea“, relatează stiridiaspora.ro.

Românca a reușit să convingă telefonic un tânăr de 41 de ani din Cartura, că a primit o moștenire de 385.000 de euro prin testament. Pentru a-i primi, însă, și a finaliza procedura administrativă, a trebuit să plătească 1.862 de euro, cu titlul de taxe notariale.

Angajatul din Cartura s-a convins în cele din urmă că totul este adevărat și a plătit suma cu un transfer online către româncă.

Acum, carabinierii din Piove di Sacco, la sfârșitul unei anchete începute la momentul plângerii, în noiembrie anul trecut, au denunțat-o pe femeia de 72 de ani care locuia în Anzio pentru înșelătorie. După ce a primit banii, femeia  nu a plecat nicăieri, precizează mattinopadova.gelocal.it.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy