Percheziții de amploare – prejudiciu imens – peste două milioane de lei

0
sursa foto: realitatea.net

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, fac mai multe percheziții, în această dimineață, în București, Ilfov și Tulcea, într-un dosar de înşelăciune şi uz de fals.

„Persoana juridică vătămată, în perioada 2018-2019, a primit din partea mai multor persoane fizice cereri de creditare în vederea achiziționării unor autoturisme noi. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele în cauză au prezentat ca adevărată împrejurarea mincinoasă că sunt angajate la diverse societăți comerciale și că ar realiza venituri ridicate”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 23 de suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, respectiv uz de fals. Potrivit, anchetatorilor, prejudiciul produs se ridică la 2.000.000 lei, relatează libertatea.ro.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy