Persoană dispărută în pădure, găsită după 43 de ore de căutare

0

Foto: Primăria Orașului Borsec-Borszék Város Polgármesteri Hivatala

După 43 ore de căutare a fost găsită persoana dispărută. Aproape inexplicabil, ca după 2 nopți petrecute în pădure, cu temperaturi scăzute şi cu probleme de diabet să-l găsim în viațā. Putem numi un miracol, se arată într-o postare a Primăriei Orașului Borsec.

Administrația publică locală transmite mulțumiri tuturor celor care au participat timp de două zile la căutări. Mulțumirile se adresează Serviciului voluntari pompieri din Borsec, Poliției din Borsec, Salvamont Borsec, Jandarmeria montană, Clubul Off Road, Forumul Tineretului din Borsec, angajaților de la Romaqua Group Borsec, personalului de la Primăria oraşului Borsec şi toturor celor care au participat la acțiunea de căutare. 

Bărbatul în cauză este un cetățean al orașului Borsec și a fost dat dispărut în după amiaza zilei de 20 mai. Primăria orașului a luat inițiativă și a făcut un apel public către toți cetățenii dispuși să acorde o mână de ajutor în căutarea persoanei dispărute.

Sursa: Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More