Petreceri cu minore: drogate și exploatate sexual

0Într-o hală de la marginea Bacăului unde în timpul zilei se produce bulion, patronul a amenajat o încăpere destinată orgiilor pe timp de noapte. Mai multe minore, eleve de liceu, sunt drogate și exploatate sexual de către oameni de afaceri influenți ai orașului, cu abateri de la litera legii în antecedente, seară de seară.

Anchetatorii susțin că aceste fete ajungeau de cele mai multe ori la asemenea petreceri fără să știe ce urmează să li se întâmple. Adolescentele erau drogate, iar pe fondul consumului de substanțe interzise erau apoi exploatate sexual și filmate.

Administratorul halei folosea apoi aceste înregistrări pentru a șantaja unii „clienți” cu funcții deloc de neglijat, clienți printre care se afla și un ofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

Ajuns la mâna administratorului, acesta și-ar fi influențat colegii să „treacă cu vederea” deschiderea de dosare penale împotriva afaceristului băcăuan și a celorlalți participanți prezenți la orgii, primind în acest sens și o „atenție” în valoare de 500 de Euro.

Patronul localului, polițistul în cauză precum și un al treilea suspect se află în arest preventiv.

Sursa: Observator TVSpune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More