Piatra-Neamț: Europeanul Dacian Cioloș e mai limpede în frig

0 28

Fostul al doilea comisar european al Franței, din Comisia Barroso II, după cum e dovedit  și recunoscut „românul” Dacian Cioloș de la partidul PLUS, a nimerit la Piatra-Neamț, marți, 12 martie, la ceas de după-amiază. În numele alianței cu USR. În turneu electoral discret.

Lângă o flendură de copertină acoperitoare de semnături, amplasată în zonă ultra-centrală, se adunaseră la un moment dat, cam pe la 16:20, mai mulți gazetari decât agenți pro-Cioloș. Pe un frig pătrunzător, tehnocratul care a deschis drumul victoriei lui Dragnea a ajuns la cort. Spre ora 17:00, cu un ceas întârziere. Susținători cu veste personalizate erau mai mult decât o duzină.

Cum organizatorii locali au fentat o întâlnire corectă și civilizată cu presa, Dacian Cioloș n-a avut de ales și a răspuns în stradă unor întrebări foarte aplicate. Frigul i-a făcut bine la limpezime în parametri politico-electorali. Înregistrarea care urmează o dovedește. Electoratul potențial USR & PLUS probabil că va jubila. La rigoare, însă, Ciloș nu-și dă seama ce a declanșat. Limpezime pe fond de frig.

(Viorel COSMA)     

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More