POCU: 90 milioane de euro pentru formarea angajaților din sectoarele economice competititve

0 4

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman (AM POCU) din cadrul Ministerului Fondurilor Europene deschide apelul competitiv „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini pentru angajați”.

Acest apel finanțează programe de formare, perfecționare și certificare a competențelor a peste 23.000 de angajați din domeniile aferente sectoarelor economice competitive, de cercetare, dezvoltare și inovare. În plus, AM POCU estimează sprijinirea a peste 2.200 de IMM-uri pentru introducerea de programe de învățare la locul de muncă.
Alocarea bugetară POCU pentru acest apel este de 89.361.701,88 euro, bani europeni și fonduri naționale, din care 2.000.000 euro reprezintă suma destinată ITI Delta Dunării.

 

Mai multe detalii aici: https://bit.ly/2NmUR6J.

Post-ul POCU: 90 milioane de euro pentru formarea angajaților din sectoarele economice competititve apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More