Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Poftim cultură! Kelemen Hunor a semnat prezența la o ședința la care nu participat

În Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor se discută soarta colecţiei de timbre a României, evaluata la 700 de milioane de euro. Din comisie fac parte doi foşti miniştri ai Culturii, Gigel Știrbu şi Kelemen Hunor, ambii absenţi. Cel din urmă apare o oră mai târziu, după ce şedinţa s-a încheiat, notează stirileprotv.ro.

Cu nonșalanță, politicianul Kelemen Hunor, semnează prezența ca și cum ar fi participat la ședință, moment în care un reporter ProTV îl observă și i se adresează:

Reporter: ”Domnul deputat, de ce semnaţi?
Kelemen Hunor: ”Păi acum am venit la şedinţă.
Reporter: ”Păi s-a terminat şedinţa.
Kelemen Hunor: ”Păi şi eu ce să fac dacă s-a terminat şedinţa?
Reporter: ”Păi a început la 12.
Kelemen Hunor: ”Păi da, am fost la grup şi acum am ajuns.
Reporter: ”Păi şi semnaţi că aţi fost prezent?
Kelemen Hunor: ”Bineînţeles!
Reporter: ”Păi n-aţi fost!
Kelemen Hunor: ”Păi acum am venit. Sunt prezent, ce să fac? Eu am venit la şedinţă, depinde de mine când se încheie şedinţa?
Reporter: ”Nu, dar începe la 12.
Kelemen Hunor: ”Începe la 12, am fost în Parlament, acum am ajuns aici, sunt şi alte activităţi. Dacă vreţi trageţi peste.
Reporter: ”N-are legătură cu ce vreau eu.

Post-ul Poftim cultură! Kelemen Hunor a semnat prezența la o ședința la care nu participat apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *