Politica antiromânească a diplomatului Hans Klemm în Harghita, sancționată de Alexandru Cumpănașu: ”Este prea mult. Ajunge!”

0 7

Declarația făcută de ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, luni, la Miercurea Ciuc, în care spunea că evoluţia relaţiilor dintre majoritatea românească şi minoritatea maghiară este un subiect urmărit cu mare atenţie şi că toate minorităţile trebuie pe deplin respectate în România a generat o reacție dură a din partea preşedintelui Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu. Acesta afirmă că Hans Klemm nu are respect pentru românii din Harghita şi Covasna.

Hans Klemm are o agenda bizara si fara respect la adresa romanilor din Harghita si Covasna!. Declaratia de azi prin care ne „incurajeaza” sa respectam drepturile minoritatii maghiare din Harghita este prea mult. AJUNGE!. Si inainte de a fi Presedintele CNMR si acum am avut si voi continua sa am o relatie excelenta cu statul american sau societatea civila ori academica din SUA. Insa din punctul meu de vedere in problematica minoritatii maghiare domnul Klemm nu reprezinta nici interesele SUA si nici interesele Romaniei ci ale unei mici gasti de influenta maghiara de la Washington…pot intra in detalii cand ca fi nevoie… Cum sa vorbesti de atentionarea Romaniei sa respecte drepturile minoritatii maghiare din Harghita? CARE minoritate??. 90 la suta maghiari. Nici un parlamentar de etnie romana mr Klemm!!!!!. NICIUNUL. Primarii, presedintii de Consilii judetene sunt maghiari!!!. Ce vreti mai mult?. Dar la abuzurile impotriva MINORITATII ROMANESTI din Harghita vegheati? Conteaza? Atacurile ZILNICE si DEZRADACINAREA romanilor conteaza???

Post-ul Politica antiromânească a diplomatului Hans Klemm în Harghita, sancționată de Alexandru Cumpănașu: ”Este prea mult. Ajunge!” apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More