Președintele CNMR anunță că va detalia în curând vasta rețea de putere a serviciilor maghiare în România

0

Zilele trecute când subiectul despre eventuala suspendare a șefului statului era pe buzele tuturor politicienilor și legea care reglementează funcționarea administrației publice din România se afla la un pas de a fi adoptată de Parlament, Alexandru Cumpănașu președintele Coaliției Naționale Pentru Modernizarea României anunța că va detalia în curând vasta rețea de putere a serviciilor maghiare în România. Președintele CNMR a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba despre informații periculoase când a precizat că va suporta orice cost la adresa personală sau a familiei sale. 

Santajul ordinar al UDMR continua. Pt cei 66 arginti transformati in voturi parlamentare cativa lideri maghiari la ordin extern SANTAJEAZA deopotriva si in egala masura Presedintele Romaniei si Liderii Coalitiei de guveenare. Razboiul politic infernal din aceste zile serveste perfect (m)urvelor udmriste. Pe Presedinte il tin in sah cu voturile pt o eventuala suspendare iar pe Liderii majoritatii cu nr de voturi necesare trecerii diverselor legi. Asa se explica paradoxul „doctrinar” al declaratiilor si deciziilor UDMR din ultima vreme: voteaza modificarile la coduri alaturi de majoritatea parlamentara dar sunt impotriva suspendarii. Adica ei sunt STAPANII. Si dau fiecaruia cate ceva cu negocieri toxice pt Romania. In scurt timp cu orice cost la adresa mea si a familiei mele (voi intra in detalii curand) voi detalia VASTA retea de putere a serviciilor maghiare in Romania prin diversi interpusi sau intrumente precum UDMR, PCM, PPMT dar mai ales RETEAUA NEVAZUTA a agentilor plasati in locuri si posturi esentiale pt statul roman. Sa ajunga Marko Bella sa vorbeasca despre independenta Transilvaniei este MULT PREA MULT!. ENOUGH ITS ENOUGH! – a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare.

Post-ul Președintele CNMR anunță că va detalia în curând vasta rețea de putere a serviciilor maghiare în România apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More