Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Producătorii români, prezenți la târgul internațional de industrie desfăşurat la Düsseldorf

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Uniunea Producătorilor de Oțel din România (UniRomSider) și cu susținerea Biroului de Promovare Comercial Economică din Bonn, au organizat participarea României sub pavilion național la târgul internațional WIRE & TUBES, desfăşurat la Düsseldorf, în perioada 16-20 aprilie 2018.

Cinci firme din sectorul metalurgic, producătoare de de sârme, cabluri și țevi au expus în standurile pavilionului naţional produse româneşti: SÎRME ȘI CABLURI S.A. HÂRȘOVA, S.C. METREM S.R.L. BECLEAN, IPROLAM S.A. BUCUREȘTI, UPETROLAM S.A. BUCUREȘTI și LAROMET S.A. BUCUREȘTI. Alături de cele cinci firme expozante în cadrul pavilionului naţional, alte nouă firme româneşti cu finanţare din fonduri proprii au fost prezente în cadrul târgului de la Düsseldorf.

Producătorii români sunt prezenți la ediţia din acest an a târgului alături de firme de top ale industriei de profil, peste 2600 de expozanți din peste 50 de țări, care își prezintă cele mai noi realizări în domeniu pe o suprafață de circa 118.000 mp, în 15 hale expoziționale.

În primele zile ale târgului, pavilionul României a fost vizitat de specialiști interesați de produsele românești, tehnologia după care sunt realizate și detaliile contractuale.

Desfășurată din anul 1988 și aflată la cea de a 16‐a ediție, Wire & Tube este considerată manifestarea globală cea mai importantă pentru tehnologii din sectorul metalurgic, producerea și prelucrarea de sârme, cabluri și țevi.

Cele mai importante prezențe la actuala ediție sunt din R. F. Germania (626 firme), China (518), Italia (373), Turcia (134), India (132), SUA (120), Marea Britanie și Irlanda de Nord (76), Taiwan (76), Spania (66), Franța (63), Austria (55), Elveția (52), Republica Coreea (50), Olanda (50), Belgia (28), Polonia (26), Cehia (25), Suedia (25), Japonia (20), Canada (19), România (14).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *